Hoppa till sidans innehåll

Viggbyholms skridskoskola i Täby


 

 

Till anmälningsformuläret

I Viggbyholms IK Konståknings skridskoskola finns i Täbys båda ishaller, Tibble ishall och Jägholmshallen i Hägernäs. I skridskoskolan lär sig barn och ungdomar grunderna i skridskoåkning genom lek och teknikövningar. En färdighet som man har glädje av hela livet, för fritidsbehov eller för att fortsätta med hockey, bandy eller konståkning.


Viggbyholms IK Konståkning erbjuder nybörjare att åka både en och två dagar i veckan. För åkare som kommit en bit med märkestagningen har vi grupper en dag, två dagar och även tre dagar i veckan.

 

Vi kommer även nästa säsong ha vår populära pojkgrupp på isen under söndagar! Är vi tillräckligt många kanske vi även kan få till ytterligare en tid i veckan.

Alla som vill prova på att åka skridskor är välkomna till vår skridskoskola i Täby. Vi övar skridskoåkningens grunder som att stå, åka, resa sig, vi provar på olika steg och snurrar genom roliga övningar och lekar.
Kom ihåg:

  1. Utrustningen är stadiga skridskor och hjälm. Kläderna ska vara rymliga och mjuka så att barnen kan röra sig. Glöm inte vantar!
  2. Alla nya skridskoskolebarn får testa 1 gång. Vill barnet inte åka därefter så behöver man inte betala.

Om du har några frågor om Viggbyholms IK Konståknings skridskoskola, Täby, går det bra att skicka ett mail till: This is a mailto link

Avgifter

 

1-dagars v 35-14          2580 SEK

1-dagars v 2-14            1350 SEK

2-dagars v 35-14          4700 SEK

2-dagars v 42-14          4000 SEK

2-dagars v 2-14            2450 SEK

 

Vi erbjuda skridskoskola både en och två dagar i veckan i Täbys två ishallar. Både 1-dagars och 2-dagars kommer framöver att finnas vid flera tillfällen per vecka. Den här säsongen kan vi även erbjuda en pojkgrupp. 

Anmälan för säsongen 2019/2020

Glöm inte att skriva i övrigtfältet antal träningar per vecka.

Om du har frågor om skridkskoskolan går det bra att skicka ett mail till This is a mailto link.

 

Varmt välkomna till vår skridskoskola!

Uppdaterad: 04 SEP 2018 21:20

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: This is a mailto link

Se all info