Hoppa till sidans innehåll

Viggbyholms skridskoskola i Täby


 

Till anmälningsformuläret

I Viggbyholms IK Konståknings skridskoskola finns i Täbys båda ishaller, Tibble ishall och Jägholmshallen i Hägernäs. I skridskoskolan lär sig barn och ungdomar grunderna i skridskoåkning genom lek och teknikövningar. En färdighet som man har glädje av hela livet, för fritidsbehov eller för att fortsätta med hockey, bandy eller konståkning.

I Viggbyholms IK Konståkning har vi både 1- och 2-dagarsgrupper i skridskoskolan och en 3-dagarsgrupp i Konståkningsskolan för de som tidigare gått i skridskoskolan.

Alla som vill prova på att åka skridskor är välkomna till vår skridskoskola i Täby. Vi övar skridskoåkningens grunder som att stå, åka, resa sig, vi provar på olika steg och snurrar genom roliga övningar och lekar.
Kom ihåg:

  1. Utrustningen är stadiga skridskor och hjälm. Kläderna ska vara rymliga och mjuka så att barnen kan röra sig. Glöm inte vantar!
  2. Alla nya skridskoskolebarn får testa 1 gång. Vill barnet inte åka därefter så behöver man inte betala.

Om du har några frågor om Viggbyholms IK Konståknings skridskoskola, Täby, går det bra att skicka ett mail till: This is a mailto link

 

Vi erbjuda skridskoskola både en och två dagar i veckan i Täbys två ishallar. Både 1-dagars och 2-dagars kommer finnas vid flera tillfällen per vecka. Den här säsongen kan vi även erbjuda en pojkgrupp. 3-dagars kontsåkningsskola kommer erbjudas för tidigare åkare från skridskoskolan.

Anmälan för höstterminen 2018

Om du har frågor går det bra att skicka ett mail till This is a mailto link.

 

Varmt välkomna till vår skridskoskola!

Uppdaterad: 17 JUN 2018 23:10

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087325980
E-post: This is a mailto link

Se all info