Hoppa till sidans innehåll

Viggbyholms skridskoskola i Täby


I Viggbyholms IK Konståknings skridskoskola finns i Täbys båda ishaller, Tibble ishall och Jägholmshallen i Hägernäs. I skridskoskolan lär sig barn och ungdomar grunderna i skridskoåkning genom lek och teknikövningar. En färdighet som man har glädje av hela livet, för fritidsbehov eller för att fortsätta med hockey, bandy eller konståkning.

I Viggbyholms IK Konståkning har vi både 1- och 2-dagarsgrupper i skridskoskolan och en 3-dagarsgrupp i Konståkningsskolan för de som tidigare gått i skridskoskolan.

Alla som vill prova på att åka skridskor är välkomna till Skridskoskolan. Vi övar skridskoåkningens grunder som att stå, åka, resa sig, vi provar på olika steg och snurrar genom roliga övningar och lekar.
Kom ihåg:

  1. Utrustningen är stadiga skridskor och hjälm. Kläderna ska vara rymliga och mjuka så att barnen kan röra sig. Glöm inte vantar!
  2. Alla nya skridskoskolebarn får testa 1 gång. Vill barnet inte åka därefter så behöver man inte betala.

Om du har några frågor om Viggbyholms IK Konståknings skridskoskola går det bra att skicka ett mail till: This is a mailto link

 

Vårterminen 2018

Nu är säsongen slut för detta år och vi hoppas att ni alla får en skön och varm sommar och att vi får se er tillbaka samt många nya åkare i höst när vi kör igång igen.

Även nästa år kommer vi att erbjuda skridskoskola både en och två dagar i veckan. Både 1-dagars och 2-dagars kommer finnas vid flera tillfällen per vecka. 3-dagars kontsåkningsskola kommer erbjudas för tidigare åkare från skridskoskolan.

Anmälan för höstterminen 2018

Om du har frågor går det bra att skicka ett mail till This is a mailto link.

 

Varmt välkomna till vår skridskoskola!

Uppdaterad: 06 MAJ 2018 16:23

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087325980
E-post: This is a mailto link

Se all info