Hoppa till sidans innehåll

Missa inte att heja på våra åkare i helgen

18 SEP 2019 22:38
På lördag går första A-tävlingen i Stockholm för säsongen och vi har fått in många av våra åkare på tävlingen. Det är ett utmärkt tillfälle för alla i klubben att komma och titta och heja på dem.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2019 22:38

Missa inte att heja på våra åkare i helgen

På lördag går första A-tävlingen i Stockholm för säsongen och vi har fått in många av våra åkare på tävlingen. Det är ett utmärkt tillfälle för alla i klubben att komma och titta och heja på dem. De flesta tävlingar som våra A-åkare är på anordnas av klubbar ute i landet och svåra att ta sig till.

Om du inte har egen träning så kom och titta på våra åkare. Flera av åkarna gör debut i A-tävlingssammanhang medan andra är väl bekanta med nivån. För att se när de olika klasserna är så följ länken till tidsschema och undrar ni vilka som är med kollar ni in det under startlistan. Vem åker när? Kolla in det här.

Att få tävla är något som många av våra åkare längtar efter att göra, det som är målet med all träning under året. Konståkningssäsongen är lång, startar i september och slutar i april/maj men innehåller förhållandevis få tävlingar. I andra sporter är det match varje helg men som riktmärke är det mellan sex och åtta tävlingar per år för en åkare inom konståkningen.

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

Höstlovsläger v 44, vi har läger måndag till fredag mellan 8 och 15 i Jägholmshallen. Gå in under lägerfliken och anmäl dig.

Nya klubbkläder finns nu att köpa hos 2you.se. Fler kläder kommer inom kort, bland annat reflexvästar som är ett måste när åkarna springer i mörker så passa på och köp en med åkarens namn på.

 

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: This is a mailto link

Se all info