Hoppa till sidans innehåll

Nu är säsongen igång igen för Viggbyholms konståkning

01 AUG 2019 11:47
Viggbyholms IK Konståkning har sitt årliga sommarläger i Rimbo denna vecka. Både is, fys och dans står på schemat tillsammans med många härliga kvällsaktiviteter.
  • Skapad: 01 AUG 2019 11:47

Tidigt tisdag morgon hälsade årets arrangörsföräldrar alla åkare välkomna till Rimbo och årets sommarläger i Viggbyholms regi. Redan kl 8 stod de första grupperna på is. Årets väder är lite svalare än förra året så det är lite mindre önskemål om bad i år. Däremot så har förra årets succé på stora scen en given plats även i år, Talang med både dans och sång. Isdisko är det ikväll.

Vi har alltid föräldrar på plats under lägertid för att fixa mat, läsa godnattsaga, påminna om träningstider och mycket mer. Det är ett fantastiskt sätt för oss föräldrar att få lära känna åkarna och bygga den trygghet som vi eftersträvar i klubben. I år har vi tre föräldrar på plats varje natt vilket visat sig vara mycket bra och något vi kommer att fortsätta med nästa år.

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

Höstlovsläger v 44, vi har läger måndag till fredag mellan 8 och 15 i Jägholmshallen. Gå in under lägerfliken och anmäl dig.

Nya klubbkläder finns nu att köpa hos 2you.se. Fler kläder kommer inom kort, bland annat reflexvästar som är ett måste när åkarna springer i mörker så passa på och köp en med åkarens namn på.

 

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: This is a mailto link

Se all info