Hoppa till sidans innehåll

Nu är säsongen igång igen för Viggbyholms konståkning

01 AUG 2019 11:47
Viggbyholms IK Konståkning har sitt årliga sommarläger i Rimbo denna vecka. Både is, fys och dans står på schemat tillsammans med många härliga kvällsaktiviteter.
  • Skapad: 01 AUG 2019 11:47

Tidigt tisdag morgon hälsade årets arrangörsföräldrar alla åkare välkomna till Rimbo och årets sommarläger i Viggbyholms regi. Redan kl 8 stod de första grupperna på is. Årets väder är lite svalare än förra året så det är lite mindre önskemål om bad i år. Däremot så har förra årets succé på stora scen en given plats även i år, Talang med både dans och sång. Isdisko är det ikväll.

Vi har alltid föräldrar på plats under lägertid för att fixa mat, läsa godnattsaga, påminna om träningstider och mycket mer. Det är ett fantastiskt sätt för oss föräldrar att få lära känna åkarna och bygga den trygghet som vi eftersträvar i klubben. I år har vi tre föräldrar på plats varje natt vilket visat sig vara mycket bra och något vi kommer att fortsätta med nästa år.

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

Säsongstart för tävlingsgrupper v33

Uppstartsmöte med Utveckling och Speed v 34

Säsongstart för Skridskoskola och träningsgrupper v 36

Välkommen till ett obligatoriskt föräldramöte vecka 36

För att förbättra informationen till er föräldrar om vår vision, värdegrund och mål bjuder vi in till ett obligatoriskt föräldramöte på söndagen vecka 36. Vi kommer att ta upp, utöver ovanstående områden, hur klubben är organiserad utifrån administrativa uppgifter och träning, att vara en bra konståkningsförälder, vad krävs av åkare på olika nivåer och hur säsongen framöver ser ut.

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: This is a mailto link

Se all info