Hoppa till sidans innehåll

Viggbyholms IK besökte Ullnaskolan

22 AUG 2019 18:40
Idag var det invigning för terminen på Ullnaskolan med tal av rektor, tårta och så prova på konståkning och hockey. Hur gör man en piruett eller en fint?
  • Skapad: 22 AUG 2019 18:40

Viggbyholms IK var inbjudna till Ullnaskolan och deras invigning som hålls årligen. I år hade vi två sektioner på plats från klubben men flera prova på övningar. Det var full fart på snurrplattor och balansplattor, vi räknade hur många gånger vi kunde hoppa hopprep på ett ben. Det var även flera vuxna som passade på att spela lite hockey och prova på snurrplattan, inte helt lätt var kommentaren efteråt.

Det var härligt nyfikna ungar som frågade och undrade. Varför har en del skridskor taggar och inte andra? Hur svänger man på skridskorna? Vi svarade på så mycket vi kunde och visade upp båda sporterna och hur kul det är röra på sig. De ville veta vad en skridskoväska innehåller och vilka skydd en hockeyespelare har på sig.

 

Det var en mycket rolig besök och vi tackar Ullnaskolan att vi fick komma.

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

 

Nu i helgen är det A-tävling i Tyresö för våra åkare. Om du inte har träning själv så kom och heja på våra åkare. Tävlingen är i Tyresö ishall.

Vem åker när?

 

Nya klubbkläder finns nu att köpa hos 2you.se. Fler kläder kommer inom kort, bland annat reflexvästar som är ett måste när åkarna springer i mörker så passa på och köp en med åkarens namn på.

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: This is a mailto link

Se all info