Våra tränare i Viggbyholms IK Konståkning Täby

Huvudtränare:

Helena puffbild

Helena Chiliy

Vår huvudtränare i klubben är Helena Chiliy. Helenas meritlista är lång och hon kan bland annat titulera sig svensk mästarinna 1995 och 1997. Hon tog dessutom silverplatserna i SM 1994 och 1996 och två brons på de Nordiska Mästerskapen. Helenas framgångar ledde henne ända till OS i Nagano 1998 och hon är idag medlem i Svenska Olympier. Under 12 års tid var Helena proffsåkare i USA och huvudrollsinnehavare i olika produktioner inom Feld Entertainement, Disney on ice och Royal Caribbean. Helena har det huvudsakliga ansvaret för grupperna H1 och H2. Helena är en mycket engagerad och målmedveten tränare och vet vad som krävs för att komma långt inom sporten. Hon ger barn och ungdomar möjlighet att förverkliga sina konståkningsdrömmar! Helena har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.

Tränare:

Katja puffbild

Katja Talviharju

Katja är en systematisk och noggrann tränare som själv åkt konståkning i 12 år och har erfarenhet som tränare under de senaste 16 åren som grupptränare och ansvarig för skridskoskolan. Katja har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 3B och mycket god erfarenhet med barn, hon är utbildad barnskötare och har arbetat både i förskolan och skola.

Assal Soumeh Gamboa
Tränare för Utvecklingsgruppen.

Klara Eriksson, Julia Fikus och Celine Christiansson
Tränare för speed grupperna.

Sophie Zhang och Julia Fikus
Tränare för 2-dagars grupperna

Sandra Mattsson
Embla Bergström
Angelina Skörd

Skridskoskole tränare:
Emma Ljungberg
Alma Bozzo
Nathalie Nelson

Alla skridskoskoletränare har lägst gått Svenska Konståkningsförbundets grundkursutbildning för konståkningstränare.

Uppdaterad: 01 JUN 2018 10:48 Skribent: Malou Hedebro

Skridskoskola slutar för i vår med Vårshowen 10 april!

Vi erbjuder träning på eftersäsongen:

2-dagar i veckan v16-18

Onsdag kl 17.00 - 17.50 is