Hoppa till sidans innehåll

Solsken i Salem

26 JAN 2020 13:21
Följ våra två reportrar från Viggbyholms IK Konståkning på Salemstjärnan och deras intervjuer med åkarna samt njut av foton på våra åkare.
  • Skapad: 26 JAN 2020 13:21

Viggbyholms Konståkning finns med i alla de yngre klasserna under lördagens tävling och dessutom med flera åkare i några av klasserna. 

Först ut är Minior C som i denna tävling är uppdelade i två grupper. Som vanligt ges ingen poäng eller placering men alla får ett diplom och en bedömning av domarna, dels vad som gjordes bra och dels vad som de kan träna mer på.

Alla våra åkare gjorde riktigt fina åk med rena land ningar vid hoppen och många varv i piruetterna. Rapporten från våra reportrar är att nästan alla var lite nervösa innan de gick ut på isen men när de kände isen mot skenan så började kroppen koppla av. När musiken väl började fanns bara fokus och glädje över att få åka. 

För åkare i Ungdom 13.1 ges poäng och prisudelning sker.

Många rosor och godis flög in på isen till åkarna och glada miner syntest överallt i ishallen. Lättade men taggade att åka ännu mer var kommentaren till reportrarna efter åken. Mycket prat i omklädningsrummet efteråt och jämförande av diplomen och hur många stjärnor som de fått. Vi säger stort grattis till alla åkare för fina prestationer och en stark utveckling från förra tävlingen.

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

Tack alla skridskoskolebarn som åkt med VIKK i vår!

Hoppas ni får en härlig vår och sommar och att vi ses när skridskoskolan börjar igen i höst!

:)Vill du fortsätta åka skridskor nu på våren?

Anmäl då till vår Speedgrupp som kör v19 - v23

Läs mer här: Erbjudande_speed_v19_23.pdf

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: viggbyholm.konstakni...

Se all info