Hoppa till sidans innehåll

Stort tack till Fredrik och Annette

12 JUN 2019 20:17
Viggbyholms IK Konståkning har haft säsongens årsmöte där styrelsen avrapporterade vad som hänt under säsongen och tackade av nuvarande ordförande Fredrik och Annette som varit ekonomiansvarig.
  • Skapad: 12 JUN 2019 20:17

 

Viggbyholms IK Konståkning har haft säsongens årsmöte där styrelsen avrapporterade vad som hänt under säsongen. Säsongen har bjudit på både klubbtävlingen Roslagshoppet och många egna läger. Vi är en aktiv klubb med egna läger under alla lov och en lång säsong för att hjälpa våra åkare att möta deras drömmar och önskan.

Under året som gått har Täby kommun tillsammans med alla Isföreningar i Täby tagit fram en ny istidsfördelningsmodell som kommer användas för kommande säsong. Den bygger på de aktivas behov och på hur många aktiva medlemmar klubben har. Isföreningarna har även gått samman och driver på för en ny konståkningshall i Täby.

Under säsongen som gått har våra tränare fått utbildning genom Svenska Konståkningsförbundet och klubben har tillsammans med SISU startat en ledarskapsutbildning för våra tränare. Även våra tekniska funktionärer och domare har vidareutvecklats och flera tävlingsgrupper har fått mental coaching av Lotta Wanning. Flera föräldrar inom klubben har även gått kurser anordnade av SISU i syfte att hjälpa klubben än mer. Vi kunde konstatera att mycket är gjort och många hjälper till.

Efter flera år kommer vår ordförande Fredrik och ekonomiansvarige Annette att sluta i sektionsledningen även om de lovat att stanna kvar som mentorer. Fredrik kliver av som ordförande efter många år inom Viggbyholms IK Konståkning men kommer fortsätta att arbeta med att få en ny konståkningshall till Täby. Annette som varit ekonomiskt ansvarig kliver även hon av Viggbyholms IK Konståknings sektionsledning då hon blivit invald till Stockholms Konståkningsförbund. Klubben har utvecklats enormt under de år Fredrik och Annette har suttit i sektionsledningen både gällande åkarantal och involverade föräldrar.

Stort tack till er båda för all tid och energi ni lagt ner.

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

.

 

 

SOMMARLÄGER

Kvällsläger v23-24 Anmäl HÄR

Hofors övernattningsläger v24-25 FULLT

Uppstartsläger i Vallentuna (dagläger) v32 Anmäl HÄR (arrangeras av VKK)

 

 

 

SKRIDSKOSKOLAN

Föranmäl till nästa säsong och säkra plats: --> SÄSONG 20/21
(Vi erbjuder 10% rabatt på säsongsavgiften för er som bokar senast 30 maj) 

 

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: This is a mailto link

Se all info