Hoppa till sidans innehåll

Tomten kommer till Viggan

30 NOV 2019 23:20
I dag fick några av åkarna från Viggbyholms Konståkning möta tomten. Åkarna både gav och fick smällkarameller idag.
  • Uppdaterad: 30 NOV 2019 23:20

Tävlingarna nere i Skåne inldeddes med Ungdom 13A där vi hade tre åkare med där alla gjorde sitt bästa. Det är inte alltid lätt att prestera i varje tävling utan det kommer alltid finnas tillfällen när något går snett. Att något går snett är också en viktig lärdom och en möjlighet till att bli än bättre.

Idag var en dag där alla gjorde bra åk. Melanie tog totalt andra platsen genom personbästa och bästa friprogram, Tuva och Emily tog sjunde och åttonde. Tuva slog nytt personbästa efter ett mycket bra kortprogram där hon var femma. Emily tangerade personbästa och klättrade efter ett felfritt friprogram.

För våra juniorer har korta programmet körts idag medan friprogrammet körs imorgon. Elsa och Embla hade lite problem med sina axelhopp och ligger tillsammans i mitten av fältet. Louise slog nästan sitt personbästa och ligger strax bakom de andra.

Söndagen bjöd på fria programmet för våra juniorer, Louise gjorde ett superåk och kommenterar att hon var mest nöjd med att hon inte föll. Louise fick extra kred för hela tre hoppmoment av domarna i slutet av programmet. Med det åket förbättrade hon sin totala placering. Elsa och Embla följde upp med bra åk och fick även de kred för hopp och genom det behöll de sina placeringar.

 

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

Tack alla skridskoskolebarn som åkt med VIKK i vår!

Hoppas ni får en härlig vår och sommar och att vi ses när skridskoskolan börjar igen i höst!

:)Vill du fortsätta åka skridskor nu på våren?

Anmäl då till vår Speedgrupp som kör v19 - v23

Läs mer här: Erbjudande_speed_v19_23.pdf

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: viggbyholm.konstakni...

Se all info