Hoppa till sidans innehåll

Att Utvecklas är Glädje

23 NOV 2019 18:49
Tävling i Älta denna helg som bjuder på hård konkurrens i alla klasser, Heja! för Viggbyholms konståkning har vi deltagare i klasserna U13 och miniorer.
  • Uppdaterad: 23 NOV 2019 18:49

Först ut var Ungdom 13 med Tuva, Emily och Melanie med korta progrmmet. Här var det fullt ös och alla slog personbästa igen. Den här hösten har vi settmånga åkare på alla nivåer utveckla sig enormt, vilket är jättekul. All utveckling går inte som i en rak linje utan den gör små hopp, ibland går det väldigt fort och vid andra tillfällen kan det kännas om man står och stampar på samma ställe. Som förälder är det viktigt att vi pratar med våra barn om att det inte är lätt att utvecklas och att det inte alltid går lätt och fort.

Inför långa programmet i morgon för Ungdom 13 är våra åkare på plats två - tre - fyra och vi lär få spänning även imorgon. Om någon vill ta en utflykt till Älta i morgon rekokmenderar jag att ni tittar in i hallen vid 12.30

Nästa grupp ut var Minior A där poängen blev riktigt höga för alla åkare. Stella gjorde superfina dubbelhopp och charmade hela publiken med sitt leende genom hela åket. Ella slog till med en fjärdeplats och fick många extrapoäng för väl utförda moment.

 

Vilken dag söndagen blev! Personbästa för alla tre åkare fårn Viggbyholms Konståkning i Ungdom 13 där Emily tog ett rejält steg. All hård träning som åkarna lägger ner under året ger utdelning i utvecklingen. Tuva putsade ordentligt på sitt personbästa i korta programmet där alla moment utfördes till domarnas belåtenhet och både Axeln och första piruetten gav extrapoäng. Melanie gjorde ett kombinationshopp med tre dubbelhopp på rad och tog hem förstaplatsen. Fina åk i både korta och långa programmet lade grunden till vinsten.

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

Tack alla skridskoskolebarn som åkt med VIKK i vår!

Hoppas ni får en härlig vår och sommar och att vi ses när skridskoskolan börjar igen i höst!

:)Vill du fortsätta åka skridskor nu på våren?

Anmäl då till vår Speedgrupp som kör v19 - v23

Läs mer här: Erbjudande_speed_v19_23.pdf

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: viggbyholm.konstakni...

Se all info