Hoppa till sidans innehåll

B-tävling i Enebyberg

08 MAR 2020 19:53
Årets EIF Piruetten gick av stapeln i helgen och flera VIKK åkare deltog. Extra grattis till Ellinor som i sin sista tävling som Junior B2 knep en första plats och Alexandra som på ett galant sätt fullföljde sin första Minior B tävling.
  • Uppdaterad: 08 MAR 2020 19:53

I helgen tävlade flera av våra B-åkare i EIF Piruetten i Enebyberg. Först ut redan i lördags var Julia Steiner och Alisa Grabovich som tävlar i gruppen U13 B. Soligt väder och glatt humör och två fina åk där Alisa stod för ett nytt personbästa. EIF hade valt att sälja gosedjur i stället för rosor vilket resulterade i ett välkomnat gosedjursregn efter avslutade åk!

Nästa VIKK åkare var Ellinor Stockhaus som för sista gången tävlade som Junior B2 då hon på sportlovet klarade test till B1. Hon avslutade galant med hela personbästa 30.47 och precis som i förra tävlingen en förstaplats.  

Beatrice Karlsson Wolpher, U15B1, inledde tävlandet på söndagen med ytterligare ett fint åk vilket till eftermiddagen följdes av våra minior B-åkare Kiara Brine och Alexandra Gadelius. För Alexandra var det en lättnad då hon den här gången fick rätt musik till sitt program och kunde fullfölja sin första B-tävling och i kiss-and-kry tillsammans med tränaren spänt invänta sina första poäng och med väldigt fina 18,27 (personbästa 😊 ) glatt kunde konstatera att hon var mer än redo för B-nivån!

Alexandra på isen:

Sol, vänskap, tävlande och gläjde - konståkning när det är som bäst:

Skribent: Karl O Steiner
Epost: Adressen Gömd

Tack alla skridskoskolebarn som åkt med VIKK i vår!

Hoppas ni får en härlig vår och sommar och att vi ses när skridskoskolan börjar igen i höst!

:)Vill du fortsätta åka skridskor nu på våren?

Anmäl då till vår Speedgrupp som kör v19 - v23

Läs mer här: Erbjudande_speed_v19_23.pdf

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: viggbyholm.konstakni...

Se all info