Hoppa till sidans innehåll

Flera åkare i UDM Stockholm och pallplats

09 FEB 2020 17:35
Flera av våra duktiga A-åkare var i helgen på Stora Mossen och tävlade i Stockholms Distriktsmästerskap. Vi hade även en ny A-åkare som gjorde sin första A-tävling på DM.
  • Uppdaterad: 09 FEB 2020 17:35

Viggbyholms IK Konståkning hade med åkare i klassern  Minior A, Ungdom 13A och Ungdom 15A. Starkt påhedade av kompisar och föräldr från klubben gjorde våra miniorer fina åk. Stella hade en väldigt fin hoppkombination och Ella slutande på en tredje plats och fick kliva upp på pallen. 

 

Celine som tävlar i klassen U15A för första året bjöd på ett härligt kortprogram under lördagen och tog hem sjundeplatsen med Tyra från VKK precis efter.

I klassen U13A fanns Tuva, Emily och Nellie. Nellie gjorde sin första A-tävling där hennes axel satt perfekt i kortprogrammet och fria programmet avslutades i storartad stil med en härlig piruett på slutet. Tuva och Emily åkte rena fina åk, utan några avdrag från domarna för tex underrotation eller oklart skär. Var det något som stod ut lite extra var det piruetterna som fick extrapoäng från domarna. Både Tuva och Nellie slog personbästa!

Grattis till er alla!

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

 

Missa inte att anmäla er till påsklovslägret PÅSKLOVSLÄGER

Nu är anmälan till vårt eget sommarläger i Hofors öppen så missa inte din plats utan anmäl direkt.

 

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: This is a mailto link

Se all info