Hoppa till sidans innehåll

Glad påsk

12 APR 2020 11:02
Nu är våren ordentligt på väg och Viggbyholms Konståkning har första lägret under vårsäsongen. Påsklovet startar på måndag morgon i Jägholmshallen och vi hälsar alla välkomna.
  • Skapad: 12 APR 2020 11:02

En vårsäsong för Viggbyholms Konståkning ser lite annorlunda ut då vi inte kan ha alla våra träningar i hemmakommunen Täby utan behöver åka till ishallar i grannkommunerna.

Första vårsäsongen satte igång redan förra veckan då schemat ändradets eftersom alla klubbar i Täby har sin träning i Jägholmshallen. Tibble ishall stängs varje år tidigare än Jägholmshallen och gör att klubbarna endast har tillgång till halva sin normala träningstid under vecka 15-18.

En förklaring till att ishallarna stänger innan säsongen slutar för oss är att tidsgränserna ligger kvar efter ishockeyns säsong som den var för kanske 15 år sedan. Även ishockeyn har en längre säsong nu och har i princip blivit en åretruntsport precis som konståkningen är. Som klubb fortsätter vi att arbeta för en längre säsong i hemmahallen.

När Jägholmshallen stänger v18 så har vi fått möjlighet att träna i Vallentuna genom ett kommunsamarbete mellan främst Täby och Vallentuna. Vallentuna håller extra öppet fram till v22 när konståkningens säsong slutar. Förhoppningsvis är det Täbys tur nästa år att vara värd för Vallentuna och kunna ha Jägholmshallen öppen.

Var uppmärksamma på vilken hall ni ska träna i under följande veckor.

Glad Påsk

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

Tack alla skridskoskolebarn som åkt med VIKK i vår!

Hoppas ni får en härlig vår och sommar och att vi ses när skridskoskolan börjar igen i höst!

:)Vill du fortsätta åka skridskor nu på våren?

Anmäl då till vår Speedgrupp som kör v19 - v23

Läs mer här: Erbjudande_speed_v19_23.pdf

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: viggbyholm.konstakni...

Se all info