Hoppa till sidans innehåll

Missa inte att heja på våra åkare i helgen

18 SEP 2019 22:38
På lördag går första A-tävlingen i Stockholm för säsongen och vi har fått in många av våra åkare på tävlingen. Det är ett utmärkt tillfälle för alla i klubben att komma och titta och heja på dem.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2019 22:38

Missa inte att heja på våra åkare i helgen

På lördag går första A-tävlingen i Stockholm för säsongen och vi har fått in många av våra åkare på tävlingen. Det är ett utmärkt tillfälle för alla i klubben att komma och titta och heja på dem. De flesta tävlingar som våra A-åkare är på anordnas av klubbar ute i landet och svåra att ta sig till.

Om du inte har egen träning så kom och titta på våra åkare. Flera av åkarna gör debut i A-tävlingssammanhang medan andra är väl bekanta med nivån. För att se när de olika klasserna är så följ länken till tidsschema och undrar ni vilka som är med kollar ni in det under startlistan. Vem åker när? Kolla in det här.

Att få tävla är något som många av våra åkare längtar efter att göra, det som är målet med all träning under året. Konståkningssäsongen är lång, startar i september och slutar i april/maj men innehåller förhållandevis få tävlingar. I andra sporter är det match varje helg men som riktmärke är det mellan sex och åtta tävlingar per år för en åkare inom konståkningen.

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

Tack alla skridskoskolebarn som åkt med VIKK i vår!

Hoppas ni får en härlig vår och sommar och att vi ses när skridskoskolan börjar igen i höst!

:)Vill du fortsätta åka skridskor nu på våren?

Anmäl då till vår Speedgrupp som kör v19 - v23

Läs mer här: Erbjudande_speed_v19_23.pdf

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: viggbyholm.konstakni...

Se all info