Hoppa till sidans innehåll

Säsongens första A-tävling för Viggan

22 SEP 2019 09:55
Suverän säsongsdebut för våra A-åkare. Våra A-miniorer Ella och Stella gjorde en suverän säsongsdebut i Tyresöcupen och satte personbästa båda två och det gjorde även våra juniorer.
  • Uppdaterad: 22 SEP 2019 09:55

Suverän säsongsdebut för våra A-åkare

Under lördagen gjorde våra A-miniorer Ella och Stella en suverän säsongsdebut i Tyresöcupen och satte personbästa båda två. Stella som gjorde debut på A-nivå kom på femte plats. Ella kom på andra plats och fick för första gången kliva upp på pallen på en A-tävling.

Flera av åkarna i Flickor U13 gjorde debut i A-serien i och med helgens trävling i Tyresö. Flera av åkarna gjorde fantastiska prestationer och för Melanie resutlerade det i en väl värd tredjeplats. Att stå i båset och vänta på att ta av sig skydden och glida ut på isen måste innehålla både förväntan och lite pirr i magen. Från läktaren var det dock förväntan och lugn som utstrålades från våra åkare i helgen. 

Sist ut i tävlingen var juniorerna Embla och Elsa som båda slog sina personbästa i säsongspremiären och det med råge. Grattis till alla våra åkare.

Viggan hade den största hejaklacken och tjejerna fick fint stöd på läktaren av sina träningskompisar och deras föräldrar. Missa inte att komma och titta och heja på nästa tävling. 12-13 oktober i Solna ishall kör Elitserien där vi har Magdalena Fors.

 

 

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

.

 

 

SOMMARLÄGER

Kvällsläger v23-24 Anmäl HÄR

Hofors övernattningsläger v24-25 FULLT

Uppstartsläger i Vallentuna (dagläger) v32 Anmäl HÄR (arrangeras av VKK)

 

 

 

SKRIDSKOSKOLAN

Föranmäl till nästa säsong och säkra plats: --> SÄSONG 20/21
(Vi erbjuder 10% rabatt på säsongsavgiften för er som bokar senast 30 maj) 

 

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: This is a mailto link

Se all info