Hoppa till sidans innehåll

Sommarlägret i Hofors

15 JUL 2020 17:29
Nu är det nästan en månad sedan våra åkare kom hem från klubbens första sommarläger i Hofors! Kan tänka mig att många börjar få lite konståkningsabstinens så här kommer ett litet reportage med bildkollage från lägret!!!
  • Uppdaterad: 15 JUL 2020 17:29

Avfärden skedde från känd mark då alla samlades vid entrén till Jägholmshallen. Förväntansfulla åkare och mer spända föräldrar väntade in bussen som sedan packades till bristningsgränsen innan åkaren tog plats på bussen… där inne sammanfattas stämningen bäst som förväntansfull glädje vilket framgår av bilden 😊

 

Efter något mer än två timmars bussfärd var det urlastning vid skolan där övernattningen skulle ske och där måltiderna skalle intas.De olika grupperna var indelade i olika klassrum med förutbestämda platser för varje åkare (separerade så att social distansering skulle gälla i möjligaste mån).

 

Åkarna installerade sig och de som skulle börja sina pass gjorde sig redo. Anläggningen var imponerande med tre knutpunkter: (1) Skolan där vi hade fått ett avdelat område med sovrum (klassrum) och matsal, (2) Byggnad med simhall, gym och gymnastiksal (där dansen hölls) och så (3) ishallen (men friidrottsanläggning nedanför för uppvärmning, nedvarvning och markträning). Allt inom ca 5 min gångavstånd.

ISHALLEN:

SKOLAN:

Utöver själva träningen (i ishallen, på friidrottsplanen nedanför och i gymnasikhallen) så ägnade sig tjejerna åt mycket kul! Bad, bolllekar, födelsedagsfirande etc etc… här följer lite kollage på hur det såg ut!

 

Som sig bör på våra läger avslutades det hela med tester! Stor grattis till dom som klarade! Till de som missade eller inte bedömdes vara helt redo för nästa test ännu: det går fler tåg och er tur kommer!!!

Hoppas att se så många som möjligt tillbaka på Vallentuna lägret v32 och att ni alla har en härlig sommar (trots vädret)!!!! 

 

PS Glöm inte att fylla i vår enkät om lägret som ska ha kommit på mail så vi kan fortsätta att utveckla och förbättre våra läger DS

 

Skribent: Karl O Steiner
E-post: Adressen Gömd

Skridskoskola slutar för i vår med Vårshowen 10 april!

Vi erbjuder träning på eftersäsongen:

2-dagar i veckan v16-18

Onsdag kl 17.00 - 17.50 is

Söndag kl 12.30 - 13.20 is och 13.30 - 14.00 lättare fys

Anmälan/intresserförfrågan till:

This is a mailto link

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Kontakt:
Tel: +4687563380
E-post: viggbyholm.konstakni...

Se all info