Hoppa till sidans innehåll

Viggan ger järnet

03 NOV 2019 11:24
Det är inte bara i Sollentuna klubben är med och tävlar utan även i Haninge har vi flera åkare med. Viggbyholms IK Konståkning har växt betydligt de senaste åren och vi har nu åkare på alla nivåer inom singelåkning.
  • Uppdaterad: 03 NOV 2019 11:24

Det är inte bara i Sollentuna klubben är med och tävlar utan även i Haninge har vi flera åkare med. Viggbyholms IK Konståkning har växt betydligt de senaste åren och vi har nu åkare på alla nivåer inom singelåkning. De åker kors och tvärs över Sverige och är i varenda hörn av Stockholm.

Tävlingen MAXI Haninge Trofén en A-tävling med åkare från hela Sverige. Under lördagen så avgjordes klassen Minior A där både Ella och Stella bekräftade de framsteg de gjort under försäsongen träning.

Lördagen bjöd även på korta programmet för Ungdom 15 där Celine skaffade sig ett utmärkt läge inför söndagens friprogram. Elsa åker i Junior A och gjorde igen ett bra åk med massa extrapoäng på sin dubbel ögel.

Sist ut i Ungdom 15A är Celine och spänningen stiger märkbart när Tyra från systerklubben Vallentuna glider ut på isen. Fokus ligger helt på åken och ibland kan man undra hur mycket åkarna hör när vi appplåderar och skriker?

Celine ställer sig i startposition och musiken startar, Celine gör de första momenten i sitt program och allt flyter på. Nerverna hålls i i shack under hela åket och hon presterar precis så bra som hon kan. När musiken tystnar så finns det många som ler ett brett leende. Att känna känslan att prestera det som man kan göra på träningen även på tävling ger en skön och varm känsla inombords.

 

Skribent: Marika Brine
Epost: Adressen Gömd

Tack alla skridskoskolebarn som åkt med VIKK i vår!

Hoppas ni får en härlig vår och sommar och att vi ses när skridskoskolan börjar igen i höst!

:)Vill du fortsätta åka skridskor nu på våren?

Anmäl då till vår Speedgrupp som kör v19 - v23

Läs mer här: Erbjudande_speed_v19_23.pdf

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Besöksadress:
Vaktgränd 7
18304 Täby

Kontakt:
Tel: 087563380
E-post: viggbyholm.konstakni...

Se all info