Hoppa till sidans innehåll

Sommarläger 2020


I år går sommarens läger till Hofors 12-17 juni! Vi har fått möjlighet att ta oss iväg på ett sommarläger i Hofors i år. Lägret kommer att fyllas med is- och markträning samt dans. Och när träningen är slut blir det välbehövlig vila, häng med kompisar, teamaktiviteter och andra roliga påhitt.

Ishall: Hofors ishall

Period: v.24/25: fredag 12/6-onsdag 17/6.

Ev test i slutet av lägret (ingår ej), meddelas senare.

Boende: Vi bor alla tillsammans i den närbelägna skolans lokaler.  

Transport: Buss från Jägholmshallen på fredagens morgon kl 07.00 och hem igen onsdag eftermiddag/kväll. Beräknad ankomst tillbaka i Täby mellan 20.00 och 21.00.

Lägret är FULLT - maila  This is a mailto link för köplats

 

 

Anmälningsavgift: 500kr betalas till klubbens BG 276-8489 i samband med anmälan.  Skriv barnets namn på inbetalning + sommarläger. Anmälan är bindande. Efter anmälningstidens utgång faktureras lägret.

Efteranmälan: Om plats finns på lägret är anmälan efter den 10/4 möjlig, men till en förhöjd anmälningsavgift om 700kr.

Läger/träningsalternativ 

  • 14 ispass +5 markpass varvat med dans + helpension + boende + busstransport= 4500kr
  • 14 ispass +5 markpass varvat med dans + mat = 3600 kr

Alla åkare kommer att få ett linne vid inskrivning. Storlek väljs via anmälningsformuläret.

 

Tränare

Helena Chiliy är Viggbyholms huvudtränare. Helenas meritlista är lång. Hon är flerfaldigt svensk mästarinna och har representerat Sverige både på EM, VM och OS. Hon är en mycket engagerad och målmedveten tränare och vet vad som krävs för att komma långt inom sporten. Hon ger barn och ungdomar möjlighet att förverkliga sina konståkningsdrömmar! Helena har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.

Vyachek Chiliy har tävlat för det Ukrainska landslaget under många år och har bland annat varit USSR-mästare bland yngre ungdom. Han har som åkare representerat Ukraina på både på JVM och EM. Vyachek är huvudtränare för Vallentuna KK och tränar även åkare i VIKK. Han har tränarutbildning ifrån Ukrainas Nationella Universitet för fysisk hälsa och sport och har även Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.

Katja Talviharju är en systematisk och noggrann tränare som själv åkt konståkning i 12 år och har erfarenhet som tränare under de senaste 8 åren där hon bland annat arbetat med tävlingsåkare och ansvarat för skridskoskolan. Katja har god erfarenhet med barn, är utbildad barnskötare och har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 3A. Katja tränar idag VIKK:s C-åkare, Speed-grupp och 2-dagars skridskoskola.

Alexandra Sechyna har en gedigen sport/psykologi-utbildning i botten. I 22 år har hon sedan varit konståkningstränare för Dnipro Sports School i Ukraina där hon förberedde åkare att tävla i OS. Från och med 2018 har hon jobbat för Vallentuna Konståkningsklubb.

Danstränare: Masha Sechyna är dansare och fd elitkonståkare. Hon är danstränare och koreograf i Vallentuna Konståkningsklubb där hon håller i dansträningen för alla grupper, från speed- till elitgruppen. Hon är även koreograf för tävlingsgrupperna.

 

Detaljerad information här

 

VARMT VÄLKOMNA TILL SOMMARLÄGRET I HOFORS!

 

 

Uppdaterad: 23 MAR 2020 20:47 Skribent: Karl O Steiner
E-post: Adressen Gömd

Skridskoskola slutar för i vår med Vårshowen 10 april!

Vi erbjuder träning på eftersäsongen:

2-dagar i veckan v16-18

Onsdag kl 17.00 - 17.50 is

Söndag kl 12.30 - 13.20 is och 13.30 - 14.00 lättare fys

Anmälan/intresserförfrågan till:

This is a mailto link

Postadress:
Viggbyholms IK - Konståkning
Box 4051
18304 Täby

Kontakt:
Tel: +4687563380
E-post: viggbyholm.konstakni...

Se all info